Vi har ett NALLEPENSIONAT till uthyrning!

 

Har du barnasinnet i behåll och vill bo i en lite annorlunda lägenhet, så välj vårt NALLEPENSIONAT, en 2:a med nalletema.

I lägenheten finns nalletavlor, nalleöverkast, nallekuddar och nalleprylar och naturligtvis även små docksängar där Din egen nalle kan sova över natten. I köket finns nalleservis i skåpen och nallebakformar på väggen, i hallen finns bokhyllor med nallar att leka med, böcker och pärmar om våra nalleresor mm.

Här ska man leka och bejaka sitt barnasinne och därför är bokhyllan full av spel, klippdockor, papper och pennor, kortlekar och annat skoj.

Nallepensionatet ligger en trappa upp (utan hiss), i samma hus som Margarethas Dockskåp, butiken som är full av dockor och nallar och annat roligt. I pensionatet finns givetvis också en pärm med information om vad du kan hitta i Kosta och i omgivningarna och vad som är på gång i samhället.

Nallepensionat ligger mitt i samhället, du har matbutiken snett över gatan, du går till hotellet och outleten på 10 minuter och ännu kortare tid tar det till badet som är öppet sommartid.

Vi hyr ut per natt - eller för längre tid. Du kan hyra med eller utan lakan och handdukar, billigare om du tar med eget, givetvis. Pensionatet ska lämnas i det skick det var när man anlände. Städmateral finns i lägenheten, liksom det mesta man kan behöva. Det finns wi-fi, TV, radio, micro, brödrost, vattenkokare mm. Dessutom är badrummet helt nyrenoverat - i mars 2020.

Totalt finns 2 enkelsängar i "gröna rummet" och en lite bredare säng och en bäddsoffa för 2 i "röda rummet". Dessutom finns möjlighet att sätta in en extra säng vid behov.

För ytterligare information 0709-287769.

VÄLKOMMEN TILL ETT LITE ANNORLUNDA BOENDE!!!!