MINIATYRMÄSSA 

i Kosta Folkets Hus 

 

lördagen den 6 april 2024 kl 10-16.00

 

 

Varmt välkomna till Miniatyrmässan i Kosta den 6 april. Vi välkomnar gamla som nya utställare! En liten men charmig mässa med stor variation - allt från moderna möbler till gammal stil, från flott till enkelt, billigt och dyrt - något för alla.

 

Byggmaterial, tapeter och golv, textilier, el, möbler, dockor och allt annat tänkbart smått för inredning av hus, butiker, verkstäder mm.

 

Precis som tidigare kommer vi att ha en inspirationsutställning med dockhus och tittskåp. Detta är populärt bland besökarna och vi fyller delar av lokalen med olika tittskåp, de flesta gjorda av mässans utställare. Vi har även en avdelning med gamla/begagnade dockhusprylar och hus, vilket är uppskattat eftersom många vill ge sig på renoveringsobjekt för eget skapande.

 

Vi kommer också att ha en läshörna i serveringen. Där kommer att finnas dockskåpsböcker, tidningar och kataloger, som lån under fikan, för att hitta tips och idéer. Vidare fortsätter vi med en utlottning bland besökarna med miniatyrer skänkta av mässans utställare.

 

Entrè:40:-.

 

Vi återkommer med datum för 2025.