MINIATYRMÄSSA 

i Kosta Folkets Hus 

 

den 8 april 2017 kl 11-16.00

 

 Varmt välkomna till andra Miniatyrmässan i Kosta den 8 april. Vi välkomnar nya utställare! En liten och charmig mässa men med stor variation - allt från moderna möbler till gammal stil, från flott till enkelt, billigt och dyrt - något för alla.

 

Liksom i fjol kommer vi att ha en inspirationsutställning av dockhus och tittskåp. Detta var populärt bland besökarna och vi fyllde hela foajén olika projekt, det mesta gjort av mässans utställare, tex bilverkstad, kyrka, butiker, barnkammare, skola och olika rumsinredningar. Vi hade också en utställning om hur man kan göra fina tittskåp med enkla medel av det man har hemma, typ askar och papper.

 

Vi kommer också att ha en läsehörna i serveringen. Där kommer att finnas dockskåpsböcker, tidningar och kataloger, som lån under fikan, för att hitta tips och idéer. Vidare fortsätter vi med en utlottning bland besökarna med miniatyrer skänkta av mässans utställare.

 

Nytt för året blir en auktion på ett fantastiskt dockhus med full inredning och bebott av nallar. Skänkt till mässan och behållningen ska gå till välgörande ändamål.

 

VÄLKOMMEN TILL MÄSSAN!                  Entré endast 25:-

 

 

 

 

 

NALLE PICKNICK

   i parken bakom Kosta Folkets Hus

den 23 juli kl 14-17.00 2017

 

VÄLKOMMEN till NALLEPICKNICK i parken bakom Folkets Hus!

Ta gärna med picknick, filt och lite mjukdjur, helst nallar, men andra är också välkomna! Fika kommer även att säljas i parken.

Några lugna timmar i parken med sång och musik, nallesånger förstås, nalleutställning, nallejakt, fiskdamm, lotteri, sagoläsning och lite lekar. Vi får hoppas på sol och vackert väder, KOM ta det lugnt, stressa ner ochlåt barnen leka och prata med andra på picknicken.

GRATIS entré!                                                                                         HOPPAS SE DIG I PARKEN BLAND ALLA NALLAR!