NALLEMÄSSA 2020

i Kosta Folkets Hus den 25 oktober kl 11-16.00 - INSTÄLLD!!

 

 

Nallenmässan 2020 skulle blivit den SISTA nallemässan - då har jag arrangerat den i hela 30 år. Det ligger ett enormt arbete bakom denna mässa och nu hade jag tagit detta svåra beslut, men med coronavirusets framfart måste jag tänka om så nu blir sista mässan nästa år i oktober i stället. Det kommer att bli en fortsättning, för alla nalleälskare, men i en annan form, som jag kommer att avslöja på mässan. 

NU BLIR DET NOG INGEN MÄSSA 2021 TROTS ATT JAG HADE PLANERAT DETTA - jAG VILL ATT REPRESENTANT FRÅN STEIFF SKA HA MÖJLIGHET DELTA OCH I NULÄGET FÅR DE INTE RESA. jAG VILL OCKSÅ ATT ALLA SKA HA FÅTT SPRUTAN EFTERSOM MÅNGA AV MINA SAMLANDE KUNDER ÄR LITE ÄLDRE. BLIR DET INTE I ÅR SÅ BLIR DET NÄSTA ÅR - DÅ OCKSÅ BUTIKEN FYLLER 40 ÅR!!!!

 

Välkommen med förslag eller varmt välkommen att själv delta i mässan. Du får sälja annat än nallar - se nedan. 

 

Som vanligt utställare som säljer NALLAR men också mycket annat - dockhusminiatyrer, dockor, hobbyartiklar, smycken, dockkläder mm. STOR STEIFF-utställning med presentation av årets nyheter, utlottning, musikunderhållning, nallekonstnär

Konstutställning både med nalletavlor och blandade akvareller, servering, musikunderhållning, fiskdamm, pyssel för barnen, utlottning mm.

Representant från Steiff i Tyskland finns på plats under dagen. Klubbträff för Steiffklubbmedlemmarna.

Entre vuxen 40:-, barn 10:-                     HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!