KURSER

Rödmarkerade är på gång:

HÄR KAN NI LÄSA OM KOMMANDE KURSER:

PYSSELKVÄLLAR

NALLEKURS 

GLOREXKURS/DOCKKURS

TITTSKÅP

MINIATYRKURS 

BLOMTILLVERNING

SMYCKESKURS

KURS I ITLLVERKNING AV FÅTÖLJ till dockskåp skala 1/12. Kursledare Lena Nobaek. Den 11/2 kl 10-16.00. Allt material ingår samt fm- och emkaffe. 600:-  För mer info kontakta Margaretha

  

 FÖR  ALLA KURSER GÄLLER - anmälan till Margarethas Dockskåp 040-916820, 0709-287769 eller margaretha@margarethasdockskap.se                     VÄLKOMMEN TILL EN TREVLIG DAG/KVÄLL! 

 

 

 PYSSELKVÄLLAR

Vi arrangerar PYSSELKVÄLLAR - vi träffas och har trevligt och samtidigt hittar på något att sysselsätta oss med: det kan vara tillverkning av miniatyrer, ullfiltning i stort och smått, kort, smycken mm. Vi kommer att lägga upp ett program så att vi både hinner pyssla och umgås.

Vi börjar senast kl 17.00/18.00 och slutar ca kl 20.00/21.00. Kostnad inkl fika och visst material 200:-.              5 - max 10 deltagare. Samla ihop ett gäng och boka en kväll hos oss.

 

 

 

 Vi gör TITTSKÅP i valfri modell

 

Samla ihop ett gäng och gör ett tittskåp. Storlek och inredning bestämmer ni själva. Vi hjälper till med tapetsering, komposition och idéer. Boka en grupp på 4-10 deltagare.

 

DELTA EN gång eller ALLA gånger - deltar du alla kvällarna kan du göra ett större skåp och dessutom en del egna miniatyrer

Under en kurs hinner vi med att tapetsera och inreda ett fint tittskåp - du väljer ett tema och vi hjälper till med att plocka fram material såsom tapeter, möbler och miniatyrer och kommer med idéer till hur man på ett enkelt sätt kan åstadkomma ett tilltalande och uppskattat tittskåp. Kanske du behöver en present till en skolstart eller examen, något som syftar på ett speciellt yrke eller en hobby - det finns hur många möjligheter som helst.

Vill du så kan du också ta med något gammalt du vill bevara och göra ett tittskåp av det - tex en gammal leksak, ett par barnskor, smycken osv.

Kursavgift 130:- och fika ingår, men själva skåpet och miniatyrerna tillkommer. Materialkostnaden beror på skåpets storlek och hur man väljer att inreda, men det går att göra fina skåp med enkla medel.

Exempel på skåp i olika svårighetsgrad och till helt olika kostnader:

titthål

titthål