Margarethas Dockskåp

är agent för ett antal tyska välkända märken och vi söker alltid återförsäljare till deras produkter:

STEIFF - världens mest kända tillverkare av mjuka djur och de som tillverkade världens första teddybjörn 1902. Steiff har ett fantastiskt sortiment av klassiska nallar tillverkade av mohair och alpacka, även begränsade upplagor samt ett stort sortiment av mjuka djur och babyprodukter, såsom snuttefiltar, speldosor, gripleksaker mm.

TEDDY HERMANN - ett annat välkänt tyskt företag, som tillverkar helt underbara mjuka djur av högsta kvalitet. De har tillverkning i Tyskland av klassiska nallar och andra djur av mohair och alpacka  samt ett stort sortiment av härligt mjuka djur av högsta kvalitet från Asien. De är tex mycket duktiga på hundar och katter

 

 FÖRETAGSPRESENTER

Många företag ger bort presenter till kunder, personal, vid tävlingar och vid olika arrangemang och många har då valt att ge bort en nalle eller ett annat mjukdjur. Nallen står för tradition, närhet och värme, barndomsminnen och mycket mer.

Vissa företag har en symbol i sitt varumärke, kanske en björn, en räv eller en hund och då blir ett mjukdjur en passande gåva - som då också kan kombineras med företagets logotype, färger mm. Vi kan få fram allt från stora djur, som kan användas som utställningsobjekt, till mindre djur lämpliga som gåvor, men också nyckelringar mm.

Vi visar här en del olika produkter som vi har tagit fram, dels genom egen tillverkning och dels genom våra goda kontakter i Tyskland.

Nallar och andra djur kan förses med företagslogga:

nalle

Vi kan tillverka kläder enl företagets egna - här exempel på sjuksköterska, kock, jägare och balettdansös:

nalle

Vi fick i uppdrag av Sandvik i Svedala att ta fram en docka som skulle användas för en utställning - en docka klädd som deras personal och så här blev resultatet:

docka

VÄLKOMMEN KONTAKTA OSS så ger vi gärna förslag på lämpliga presenter!